Local Gathering on the Lake by the Park!
Saturday 9th of August / 22:00 / Boat Club Carol – Carol Park Bucharest

Pentru cei care nu ati vizitat inca locatia, va facem cunostinta cu Boat Club Carol din parcul Carol. Un ponton recent renovat si reamenajat ce a trecut print-un rebranding complet! O locatie superba, inconjurata de natura si de privelistea lacului, un loc perfect pentru a petrece, a asculta muzica sau pur si simplu sa scapati de caldura insuportabila!

In continuare ne tinem de promisiunile facute fata de voi si aducem un aer proaspat pe scena noastra muzicala underground si va oferim artisti noi: romani, doriti in Bucuresti sau straini, aflati pentru prima oara in Romania. O schimbare placuta este si locatia de la acest party, lucky number 3, ce dispune si de acoperis in caz de ploaie.

 

Conform traditiei, veti avea parte de artisti romani pe alese insa invitatul special este norvegianul Alexander Skancke (Contexterrior / Neostrictly) la prima vizita in Romania. Un producator foarte iscusit! Suntem siguri ca majoritatea productiilor lui va sunt cunoscute sau le-ati auzit cand au fost “cantate” de majoritatea artistilor de pe la noi si nu numai. Asteptam nerabdatori sa il auzim si sa ne surpinda placut!

Pe langa Alexander Skancke, il vom mai avea alaturi pe Sepp de la Uvar Records. Un tanar din Constanta, care ne va incanta auzul cu beat-urile lui fresh precum briza marii, producator ce se afirma din ce in ce mai mult si asteptat la Bucuresti sa ne impresioneze cu piesele sale.

Tot o noutate pentru noi o reprezinta si proiectul muzical Marsomatic700, cu productii solide si sunete calde de vara! Proiect alcatuit din Sublee aka Stefan Nicu, artist ce deja ne este foarte cunoscut impreuna cu MP aka Mihai Popescu, producator ce are semnat un release sub label-ul lui Raresh [a:rpia:r], si anume Metereze. Suntem foarte curiosi sa ii auzim mixand impreuna productiile lor pline de ritm si vibe!

Incheiem formula magica de dans cu Priku ce nu mai are nevoie de nici o prezentare, dorim sa mentionam label-ul pe care il manageriaza si anume Motif Records, unde tocmai si-a lansat zilele trecute un album complet nou sub numele de “Fundamental”, release-ul cu numarul 3 din catalog!

Start-ul petrecerii va fi dat de Zotist, rezidentul Local Gathering, predand mai departe stafeta lui Sowhat! Artist de care suntem siguri ca, daca petreceti in Bucuresti pana tarziu, ati fost impresionati de el.

Dresscode: Light!

Line-up Complet:

Alexander Skancke (Dj/Producer)
http://soundcloud.com/alexanderskancke

Priku
http://soundcloud.com/priku_ro

Zotist
http://soundcloud.com/zotist

Sowhat
http://soundcloud.com/souat

Sepp
http://soundcloud.com/sepp_music

Marsomatic700
aka
Stefan Sublee
http://soundcloud.com/subleee
&
MP
————————–————————–————————–
Professional Video The Sky, first by The Moon and then by The Sun!
Brand new Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions
Powered by: Vibe FM
————————–————————–————————–
Punem la dispoztie pentru dans si voie buna pontonul de pe lacul din parcul Carol dar si spatiul verde ingradit din jurul lui.

Capacitatea locatiei este de maxim 500 persoane, un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare.

VA RUGAM sa aveti o conduita exemplara vis a vis de parc, lac si a spatiului din locatie! Nu aruncati nimic pe jos in perimetrul locatiei, si in afara ei, scrumiere si recipiente pentru gunoaie vor fi la tot pasul.

Un personal de paza va supraveghea strict locatia, care la prima abatere de comportament neadecvat va atentiona persoanele in cauza ca la urmatoare abatere vor fi dati afara din locatie, pentru conduita rea si trece pe Banlist-ul urmatoarelor petreceri fara nici un drept de apel sau returnarea banilor platiti la intrare.

Dispunem de un Bar in locatie cu o gama completa de bauturi, si completam aici cu Fresh-uri, Smoothie-uri si produse pe baza de Cafea. Totodata vom include si mancare fast & light:

Pizza Veggie 18 / Pizza Diavola 20 / Hot-Dog 7 / Hamburger 9 / Cheeseburger 10 / Sandwich Sunca & Cascaval 8 / Sandwich Veggie Branza Capra 10

Locatia se afla in Parcul Carol I (click sus pentru directii) din Bucuresti si anume pontonul de pe lac, se poate localiza foarte usor fiind in mijlocul parcului, in ajutor va aducem si harta postata pe wall-ul evenimentului.

Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
General entry fee of 30 Ron.
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Profile: http://facebook.com/localgatheringro
FB Location Profile: http://facebook.com/boatclubcarol