Local Gathering in Space!
Saturday 13th of September from 23:00 @ Space Club Bucharest

Dam start-ul noului sezon de toamna-iarna in forta! V-am pregatit multe surprize insa mentinem suspansul si misterul, ca atare ne vom rezuma doar la petrecerea ce va avea loc Sambata!

Pentru acest moment special ce marcheaza trecerea de la cald la rece ne-am gandit sa il invitam pe germanul BINH, ce intr-un timp relativ scurt a devenit sinomim cu sunetul modern underground al Berlinului.

A reusit sa se faca remarcat datorita gustului sau in muzica si a seturilor sale debordante cu deep-house si techno de o varietate rafinata, In anul 2007 a devenit rezident al cunoscutului Club der Visionaere “official” din Berlin si de atunci impresioneaza publicul prezent cu fiecare petrecere. Tot aici au loc odata la 2 saptamani si evenimentele proiectului sau “Noon”, alaturi de artisti atent alesi.

Ca producator recent a scos “Downtown” EP la Cabaret Recordings, si un nou release alaturi de Onur Özer la Treatment, label ce il manageriaza.

Nu ne dezmintem si adaugam suport local masiv, astfel pentru prima data la Local Gathering avem placerea sa il avem alaturi pe XANDRU. Artist crescut la foc mic in Ibiza, de acolo ajungandu-ne la ureche vorbe frumoase despre interminabilele afterhour-uri la care participa. Recent cu un release puternic la Welt Recordings remixat de Rhadoo!

Continuam lista cu CRIHAN, tanar entuziasmat, ce este in plina ascensiune atat ca producator cat si ca DJ. Recent a colindat alaturi de Petre Inspirescu “ringul din lemn” al celebrului Robert Johnson Offenbach din Frankfurt.

Pe baietii de la VSA aka VINYL SPEED ADJUST ii analizam de ceva vreme, si a venit timpul sa ii invitam la petrecerea noastra, Artisti iscusiti in ale productiei cu propriul label VSA Records, piesele lor putand fi auzite in seturile tuturor artistilor de la noi sau de peste hotare.

Inchidem lineup-ul cu ZOTIST, ce va fi raspunzator cu start-ul petrecerii despre care puteti afla mai multe citind interviul recent dat pentru Guerilla Agency din UK: http://www.guerilla-agency.co.uk/spotlight-on-zotist-romanian-special-part-iv/

Dresscode: Casual!

Line-up Complet:

Binh Germann (Treatment, Club Der Visionaere, Berlin)
http://soundcloud.com/binh

Xandru
http://soundcloud.com/xandru

Zotist
http://soundcloud.com/zotist

Crihan
http://soundcloud.com/crihan_sc

Vinyl Speed Adjust aka VSA
http://soundcloud.com/vinylspeedadjust
————————–————————–————————–
Afterhours @ Room 2 starting 8:00AM. Surprises to be exptected!
————————–————————–————————–
Professional Video Mapping by Rhmio.
http://vimeo.com/rahmio / http://behance.net/sewrage
Powered by Vibe FM.
Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions.
————————–————————–————————–
*Punem la dispoztie pentru dans si voie buna: Main Room-ul clubului dar si Afterhours Room 2.

*Sunetul prezent in locatie va fi suplimentat de un sistem Funktion One! Astfel vom avea parte de un sunet clar dar totodata si puternic.

*La aceasta petrecere Aerisirea clubului va fi la maxim. Preferam sa nu ne tinem publicul in caldura si fum sub premiza (ca astfel se va face mai multa consumatie la bar) si a se distra asa cum se cuvine!

*Perimetrul locatiei va fi Re-Amenajat asa cum credem noi de cuviinta pentru un nou look mai frumos.

Limitam capacitatea participantilor la un maxim de 500 persoane, un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare.

Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
Entry fee: 30 Ron and 20 Ron @ Afterhours – Free with main bracelet.
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Page: http://facebook.com/Local2Gathering
FB Promoter Profile: http://facebook.com/localgatheringro
FB Location Profile: http://facebook.com/SpaceClubBucuresti