Local Gathering in The Park by The Lake!
Saturday 23rd August / 22:00 / Boat Club Carol – Carol Park (Bucharest)

Dupa ce ne-am reintors din vacante, ne adunam la un dans cu voie buna sa povestim momentele frumoase din aceasta vara, Pentru cei care inca nu s-au saturat si vor mai mult v-am pregatit o petrecere pe masura in pontonul de pe lacul din Parcul Carol.

Pentru noi aceasta petrecere marcheaza un al doilea mare pas in istoria si evoluatia Local Gathering, pasi cu migala ganditi din timp si alesi la momentul oportun. Astfel dupa debutul lui Praslea in primavara, acum suntem onorati de prezenta lui Cezar la pupitru intr-o locatie de vis!

Cezar pilon de rezistenta al label-ului romanesc Understand, membru cu acte in regula al label-ului [a:rpia:r]] si om de baza in ourown.ro. Lista ar putea continua insa ne oprim aici si am putea zice ca este acel om activ din umbra multor proiecte si evenimente, totodata si liderul curentului “new kids on the block”.

Credem ca deja sunteti convinsi de cele promise de noi de-a lungul timpului si astfel va surprindem din nou cu o noua premiera in Romania. O cireasa de pe tort am putea spune, si anume cu prezenta olandezei Lilith! Artista completa atat ca DJ cat si ca producator, in ascensiune maxima in aceasta perioada, cu prezente dese la cele mai bune festivale din lume sau locatii de top. Ne-am facut temeinic temele in privinta ei si am ales de cuviinta ca e momentul perfect sa o invitam sa ne incante cu sound-ul ei unic si special!

Totodata cu suport masiv local din partea lui Dubtil, artist de care suntem convinsi 100%! Dansandu-ne cu succes pana la ultima secunda a fiecarei petreceri la care a participat, producator pe val, sta sub semnul seturilor dub si lungi de afterhours de care nu ne mai saturam!

O aparitie noua la Local Gathering este Mihigh! Rezident al unuia dintre cele mai bune cluburi din lume si anume Midi din Cluj, momentan prins in arta productiei si foarte asteptat la Bucuresti, avem acum onoarea sa il auzim intr-un party ce i se potriveste ca o manusa!

Start-ul petrecerii va fi dat de Zotist, rezidentul si fondatorul Local Gathering. Adept al petrecerilor lungi si de afterhours, tot timpul fiind printre ultimii la plecare, culmineaza cu o selectie vasta, seturi lungi si siropoase, pline de sunete calde si armonii house-clasice de finete!

Dresscode: Warm & Cozy!

Line-up Complet:

Cezar
http://understand.ro/

Dubtil
http://soundcloud.com/dubtil

Lilith (Novus / Draft / Amazing Music)
http://soundcloud.com/lilithofficial

Mihigh
http://soundcloud.com/mihigh

Zotist
http://soundcloud.com/zotist
————————–————————–————————–
Professional Video Mapping: Aural Eye
Powered by Vibe FM
Brand new Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions
————————–————————–————————–
Punem la dispoztie pentru dans si voie buna pontonul de pe lacul din parcul Carol dar si spatiul verde ingradit din jurul lui.

Capacitatea locatiei este de maxim 500 persoane, un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare.

VA RUGAM sa aveti o conduita exemplara vis a vis de parc, lac si a spatiului din locatie! Nu aruncati nimic pe jos in perimetrul locatiei, si in afara ei, scrumiere si recipiente pentru gunoaie vor fi la tot pasul.

Un personal de paza va supraveghea strict locatia, care la prima abatere de comportament neadecvat va atentiona persoanele in cauza ca la urmatoare abatere vor fi dati afara din locatie, pentru conduita rea si trece pe Banlist-ul urmatoarelor petreceri fara nici un drept de apel sau returnarea banilor platiti la intrare.

Dispunem de un Bar in locatie cu o gama completa de bauturi, si completam aici cu Fresh-uri, Smoothie-uri si produse pe baza de Cafea. Totodata vom include si mancare fast & light:

Locatia se afla in parcul Carol (click sus pentru directii) din Bucuresti si anume pontonul de pe lac, se poate localiza foarte usor fiind in mijlocul parcului, in ajutor va aducem si harta postata pe wall-ul evenimentului.

Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
Entry fee: 30 Ron before 00:00 and 40 Ron after.
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Page: http://facebook.com/Local2Gathering
FB Promoter Profile: http://facebook.com/localgatheringro
FB Location Profile: http://facebook.com/boatclubcarol