Local Gathering in the Park!
Friday 5th of December from 22:00 @ Tete a Tete / Tete A Tete Cafenea Herastrau Park / Bucharest

A venit iarna! Suntem siguri ca spiritul sarbatorilor incepe sa ia amploare in fiecare din noi. Cum altfel sa va surprindem din nou, decat cu o petrecere organizata odata cu prima sarbatoare ce vesteste iarna, si anume de Mos Nicolae!

Ne pastram in continuare formatul cu artisti locali si incepem repede prezentarile cu Priku, unul dintre cei mai talentati artisti romani. Artist ce nu a incetat niciodata sa ne impresioneze, Priku aduce de fiecare data sunetele lui deep si acoustice de dans si voie buna in seturile sale.

Urmatorul este Cristi Cons, ce se reintoarce la pupitrul Local Gathering, dupa ce si-a castigat recent o reputatie foarte mare, ducand in delir publicul la propriu, dupa ultimele sale prestatii de la Sunwaves sau Dor de Munte.

Continuam cu Cap, aflat și el pe o panta ascendenta, adunand in acest an foarte multe gig-uri importante. Va mixa pentru prima oara in acest an la Local Gathering, unde suntem siguri ca va ajunge rapid in inimile publicului prin stilul sau house inconfundabil.

Mihigh, rezident de seama al renumitului Club Midi din Cluj-Napoca, revine in Bucuresti dupa o prestatie excelenta alaturi de Herodot la SNRS48. Este un artist ce incepe sa prinda din ce in ce mai mult teren in fata publicului bucurestean, impresionand de fiecare data cu pasiunea lui pentru muzica.

Arapu, probabil unul dintre cei mai profunzi artisti din zona, suntem siguri ca ne va incanta cu stilul sau impecabil de a mixa si cu selectia sa de piese curate si deep.

Mergem mai departe si, desigur, startul petrecerii va fi dat de Zotist, omul din spatele acestui proiect minunat, pregatind crowd-ul pentru ce urmeaza, creand o atmosfera ideala de dans si sarbatoare.

Incheiem cu Crihan, un artist in plina ascensiune. Mixand foarte des in acest an la evenimente importante, Crihan a dovedit ca are o tehnica extraordinara si o selectie buna a pieselor sale, la care iti este pur si simplu imposibil sa nu dansezi.

Afterul va incepe la ora 8:00 AM in main room-ul clubului Eden, situat pe Calea Victoriei 107.

Dresscode: Warm

Line-up Complet:

Priku
http://soundcloud.com/priku_ro

Cristi Cons
http://soundcloud.com/cristi-cons

Cap
http://soundcloud.com/capa-1

Mihigh
http://soundcloud.com/mihigh

Zotist
http://soundcloud.com/zotist

AFTERHOURS @ Club EDEN (Calea Victoriei 107) Starting 08:00 AM

Crihan
http://soundcloud.com/crihan_sc

Arapu
http://soundcloud.com/djarapu

Mihigh
http://soundcloud.com/mihigh

And more…

Entry fee: 20 Ron | Free entrance with the bracelet from main party.
————————–————————–————————–
Photo Support: Valeriu Catalineanu photography
Professional Video Mapping: Deboot Studio
Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions
————————–————————–————————–
De stiut:

*Pentru a evita coada la toaletele din incinta locatiei va rugam sa le folositi si pe cele de vis a vis din “La Biblioteca Herastrau”, cat si pe cele Ecologice de langa aceasta. Va multumim!

*Garderoba este pozitionata in spate langa bar fix cum intrati in locatie.

*Sunetul prezent in locatie va fi suplimentat de un sistem Funktion One! Astfel vom avea parte de un sunet clar, totodata si puternic.

*Am ales aceasta locatie cu gandul la aerisire, caldura, frig si fum. Deoarece tinem la publicul nostru, cu aceasta locatie incercam ceva nou: Tete-A-Tete dispune de 3 prelate retractabile pe post de geamuri pe care in functie de cum simtim, le vom ridica atat cat este necesar pentru o aerisire naturala, astfel incat sa avem confortul necesar si a ne distra asa cum se cuvine!

*Perimetrul locatiei va fi eliberat complet pentru a maximiza spatiul de dans si voie buna!

*Limitam numarul participantilor la un maxim de 600 persoane trafic, odata atinsa aceasta limita, accessul in locatie se va face pe baza regulei “one-out / one-in”. Un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare si a va asigura participarea la eveniment.
————————–————————–————————–
Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
Main Entry fee: 30 before 00 and 40 after 00.
After Entry fee: 20 Ron | Free entrance with the bracelet from main party.
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Page: http://facebook.com/Local2Gathering
FB Location Profile: http://facebook.com/Tete.a.Tete.Chill
FB After Location Profile: http://facebook.com/pages/Club-EDEN/598027263594062