Local Gathering in the Park!
Friday 24th of October from 22:00 @ Tete a Tete / Tete A Tete Cafenea / Herastrau Park / Bucharest

15! Este numarul la care s-a ajuns cu aceasta editie de Local Gathering. Un numar rotund, plin si frumos! Revenim intr-o locatie draga noua ce suntem siguri ca este si pe placul vostru.

De aceasta data am ales sa fim fideli conceptului nostru, care propune un line-up format din artisti locali, iar pentru a scurta teasing-ul, incepem prezentarile celor ce se vor afla in spatele pupitrului la butoane si vom lasa muzica sa vorbeasca de la sine!

 

Ca nouate venim cu un tanar din Timisoara si anume Incolor, artist ce se afla in plina ascensiune, atat ca producator, cat si ca DJ, multe dintre set-urile lui recente impresionandu-ne atat de mult incat l-am invitat oficial sa deschida aceasta petrecere. Va promitem ca merita sa veniti inca de la inceput doar pentru a-l asculta!

Mai departe am alcatuit line-up-ul cu Barac! Artist complet ce este, dupa cum se spune acum, pe val! Din toate punctele de vedere. Suntem siguri ca multi dintre voi abia asteptati sa ii ascultati noile productii.

Continuam cu Priku, un alt artist complet, ce se ocupa de managementul propriul sau label, si anume Motif, dar care recent are o piesa pe primul release al noului label romanesc MRR, mai exact Midi Records Romania!

Completam cu Gescu, artist ce este prezent la toate evenimentele underground de calitate din Romania si nu numai, bifand multe prezente in strainatate la cele mai importante petreceri sau festivaluri de genul acesta.

Inchidem lista cu Zotist fondatorul, totodata si rezidentul Local Gathering, de care suntem siguri ca nu sunteti straini, debordand cu aura lui pozitiva si seturile lui ritmate si pline de energie!

Dresscode: Casual!

Line-up Complet:

Barac
http://soundcloud.com/barac-music

Priku
http://soundcloud.com/priku_ro

Gescu
http://soundcloud.com/gescu

Zotist
http://facebook.com/zotist
http://soundcloud.com/zotist

Incolor
http://soundcloud.com/decolorat
————————–————————–————————–
Professional Video Mapping: Rhmio
http://vimeo.com/rahmio | http://behance.net/sewrage
Powered by: Vibe FM
Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions
————————–————————–————————–
De stiut:

*Pentru a evita coada la toaletele din incinta locatiei va rugam sa le folositi si pe cele de vis a vis din “La Biblioteca Herastrau”, cat si pe cele Ecologice de langa aceasta. Va multumim!

*Garderoba este pozitionata langa bar.

*Sunetul prezent in locatie va fi suplimentat de un sistem Funktion One! Astfel vom avea parte de un sunet clar, totodata si puternic.

*Am ales aceasta locatie cu gandul la aerisire, caldura, frig si fum. Deoarece tinem la publicul nostru, cu aceasta locatie incercam ceva nou: Tete-A-Tete dispune de 3 prelate retractabile pe post de geamuri pe care in functie de cum simtim, le vom ridica atat cat este necesar pentru o aerisire naturala, astfel incat sa avem confortul necesar si a ne distra asa cum se cuvine!

*Perimetrul locatiei va fi eliberat complet pentru a maximiza spatiul de dans si voie buna!

*Limitam numarul participantilor la un maxim de 600 persoane trafic, odata atinsa aceasta limita, accessul in locatie va fi inchis! Un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare si a va asigura participarea la eveniment.
————————–————————–————————–
Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
Entry fee: 30 Ron all night long.
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Page: http://facebook.com/Local2Gathering
FB Location Profile: http://facebook.com/Tete.a.Tete.Chill