Local Gathering in the Park!
Friday 31st of October from 22:00 @ Tete a Tete / Tete A Tete Cafenea Herastrau Park / Bucharest

Happy Halloween! Ne bucuram sa putem face petreceri pentru voi si cu astfel de ocazii. Am imbinat decoruri, visualuri si artisti pentru a va face cat mai mult pe plac si a sarbatori asa cum se cuvine! Va asteptam in numar cat mai mare costumati si pregatiti de dans si voie buna! Costumatia nu este obligatorie, insa este apreciata: cine vine costumat primeste un shot din partea noastra!

Ca si la petrecerea precedenta, mergem pe formatul nostru cu un line-up alcatuit din artisti locali.

Incepem cu SIT – proiect muzical romanesc rasunator, ce este format din doi producatori excelenti, si anume Cristi Cons & Vlad Caia. Acest proiect a avut parte in anul 2014 de o ascensiune la superlativ, cu live-act-uri la unele dintre cele mai bune cluburi din lume, cum ar fi legendarul club Fabric din Londra, si productii ce satisfac chiar si cele mai exigente gusturi din underground.

Continuam cu Kozo, unul dintre fondatorii label-ului Understand si om de baza al proiectului ourown.ro, totodata si membru cu acte in regula in label-ul [a:rpia:r]. Vorbim despre un artist complet, ce ne-a incantat de-a lungul timpului cu seturi pline de enegie si after-uri interminabile.

Mergem mai departe cu Matei Tulbure, si el un artist in plina ascensiune, ce câștigă din ce in mai mult teren in inimile noastre, cu productii la multe label-uri apreciate si remixat de unii dintre cei mai buni producatori ai nostri, cum ar fi Petre Inspirescu , dar si altii.

Startul petrecerii va fi dat de Zotist, rezidentul si fondatorul Local Gathering si de aceasta data v-am pregatit si un after party oficial și surpriza, unde vor mixa Dubtil, Cristi Cons si Tulbure. Afterul va incepe la ora 8:00 in Room 2 din clubul Eden, situat pe Calea Victoriei 107. Astfel vrem sa reconstruim cat de mult putem after-ul de poveste de la ultima editie de Sunwaves.

Dresscode: Halloween!

Line-up Complet:

SIT

Cristi Cons
http://soundcloud.com/cristi-cons

Vlad Caia
http://soundcloud.com/vladcaia

Kozo
http://soundcloud.com/kozo

Matei Tulbure
http://soundcloud.com/tulbure

Zotist
http://soundcloud.com/zotist

AFTERHOURS @ Club EDEN (Calea Victoriei 107) Starting 08:00 AM

Dubtil
http://soundcloud.com/dubtil

Cristi Cons

Tulbure

And more…Entry fee: 20 Ron | Free entrance with the bracelet from main party..
————————–————————–————————–
Professional Video Mapping: Rhmio
http://vimeo.com/rahmio http://behance.net/sewrage
Soundsystem Funktion One! powered by: Want Sound?
DJ Booth support: Event Planning Solutions
————————–————————–————————–
De stiut:

*Pentru a evita coada la toaletele din incinta locatiei va rugam sa le folositi si pe cele de vis a vis din “La Biblioteca Herastrau”, cat si pe cele Ecologice de langa aceasta. Va multumim!

*Garderoba este pozitionata in spate langa bar fix cum intrati in locatie.

*Sunetul prezent in locatie va fi suplimentat de un sistem Funktion One! Astfel vom avea parte de un sunet clar, totodata si puternic.

*Am ales aceasta locatie cu gandul la aerisire, caldura, frig si fum. Deoarece tinem la publicul nostru, cu aceasta locatie incercam ceva nou: Tete-A-Tete dispune de 3 prelate retractabile pe post de geamuri pe care in functie de cum simtim, le vom ridica atat cat este necesar pentru o aerisire naturala, astfel incat sa avem confortul necesar si a ne distra asa cum se cuvine!

*Perimetrul locatiei va fi eliberat complet pentru a maximiza spatiul de dans si voie buna!

*Limitam numarul participantilor la un maxim de 600 persoane trafic, odata atinsa aceasta limita, accessul in locatie va fi inchis! Un “face control” va fi aplicat la intrare. Va rugam veniti din timp, pentru a nu aglomera culoarul de intrare si a va asigura participarea la eveniment.
————————–————————–————————–
Petrecerea are un caracter privat.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela!
Accessul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!
————————–————————–————————–
Entry fee: 30 before 00 and 40 after 00..
Guestlist available till 01:00 AM No exceptions!
————————–————————–————————–
Don’t Drink And Drive! Te rugam lasa masina acasa daca consumi alcool!
Say no to drugs! In cadrul evenimentului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
————————–————————–————————–
FB Promoter Page: http://facebook.com/Local2Gathering
FB Location Profile: http://facebook.com/Tete.a.Tete.Chill